Sony
call
За контакти:0893 330 990 / 02-4512-505
Кошницата е празна!
 
УСЛОВИЯ И ГАРАНЦИЯ
Всички телефони имат 24м. гаранция.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
При покупка на 3 или повече артикула.
 

Sony

СписъченТабличен
Покажи:
Ред:
Sony

Японска интернационална компания Sony е със седалище в Конан, Токио. Основана е през 1946г. от А. Морита и М. Ибука. Първоначалното й название е било Totsuko. Сегашното си наименование получава през 1958г. То е комбинация от латинското „sonus“ (звук) и английският израз „Sonny Boys“, с който са наричани младежите с новаторски дух в Япония. По този начин се превръща в първата японска компания, която изписва своето име на латиница. Нейният разнообразен бизнес включва производството на потребителска и професионална електроника, игри, развлечения и финансови услуги. През 2001 г. е създадено съдружието “Sony Ericsson”  съвместно шведската телекомуникационна компания Ericsson  с цел да се разработват и произвеждат мобилни телефони. Седалището на новосъздадената фирма е позиционирано Лондон. След като през 2012 г. придобива дяла на Ериксон, се преименува Sony Mobile Communications. Марката винаги е била символ на креативното, иновативно и модерно мислене. Някои от най-предпочитаните модели са Xperia Z, XZ2 и  XA1.

 

Предимства и недостатъци на бранда

Говорейки за този бранд, няма как да не отбележим следните преимущества:

  1. Предлагат устройства с изключително добри характеристики на достъпна цена;
  2. Първи въвеждат на българския пазар телефон с FULL HD на екрана (Xperia Z);
  3. Камерите на предлаганите gsm апарати се отличават с изключително висока разделителна способност - при съвместна работа с компания Motion Eye създават уникална камера за смартфон с възможност за заснемане на видеа на забавен каданс-до 960 кадъра за секунда;
  4. Интересна иновация при някои модели е наличието на технологията Qnоvо Аdарtіvе Сhаrgіng, осигуряваща постоянен мониторинг и дълъг живот на батерията.

Минусите при някои модели се изразяват в:

  • проблем с тъчскрийна на дисплея;
  • прегряване при по-продължително заснемане на видеа
  • отказ за Wi-Fi връзката с интернет;
  • проблем със светлинните индикатори;
  • по-бавно стартиране на устройството, при включване.

Марката предлага устройства в различни ценови диапазони, така че всеки потребител може да открие подходящият за него смартфон.

 

Защо да изберете нас? 

В Smartfonbg.com ще откриете много от телефоните с марката Sony на изключителни цени с 2г. гаранция. Клиентите ни получават бърза доставка с възможност за преглед. Право на връщане на продуктите: 15дни от датата на получаване, при установяване на нередност.