Lenovo A6000
call
За контакти:0893 330 990 / 02-4512-505
Кошницата е празна!
 
УСЛОВИЯ И ГАРАНЦИЯ
Всички телефони имат 24м. гаранция.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
При покупка на 3 или повече артикула.
 

Lenovo A6000

СписъченТабличен
Покажи:
Ред:

Кожен калъф тефтер за Lenovo A6000

Този оригинален калъф със снимка за вашия Леново А6000 е направен от висококачествени екологично чисти материали. Екстериорът е изработен от висококачествена PU кожа, интериорът разполага с пластмасова рамка вътре, където можете да щракнете върху вашия смартфон лесно. Комбинацията от PU кожа и силна пластмаса дава своя Lenovo A6000 отлична защита от драскотини, натъртвания, прах, мръсотия и други ежедневни щети. Кожения калъф тефтер със снимка е лесен за работа флип, може лесно да се прибира, така че винаги да имате лесен достъп до вашия gsm. 


Калъфа има функция удобен режим. Той позволява навсякъде и винаги да гледате видео, четене и писане на текстове, и да играете игри. Освен отлична защита и удобен изглед този калъф за Леново осигурява приятен външен вид на вашия А6000. Красива PU кожа, комбинирана с пластмасовата вътрешната рамка предоставя в допълнение към защита на елегантен дизайн прави  елегантна и модерна визия. Тъй като Flip Cover е оригинален продукт за вашата телефон, биха могли да бъдат направени редица ниши. Тези стратегически разположени изрези ви позволяват да използвате всички функции вашия Леново А6000 безпрепятствено.


Цветовете на снимките на калъфа са ярки и създават естествен вид. Дълбочината на поледа е страхотен. Идеята за снимки на калъфчето, му придават индивидуалност и красиво решение. С тях вие се чуствате себе си. Избора на снимка е възможен от нашия дизайнерски каталог, като дава възможност за разнообразие на въображението. 
Чувството с този калъф за леново ще ви даде предимство сред вашите приятели на идентичност и неповторимост. Всеки ще ви гледа и ще бъдете център на внимание, т.к. ще бъдете различни.


Обади се сега и поръчай стоя калъф тефтер със снимка за Lenovo A6000!